Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

Пътеводител - Забележителности

Padaloto.com > Ски Комплекс Падалото
Пампорово и ски комплекс Падалото

  Пътеводител
 

СКИ
Лифтова станция, намираща се на 5 км от комплекс Падалото, може да Ви отведе до подножието на връх Снежанка – 1926 м. От върха започват почти всички ски писти с обща дължина 35 км, предлагащи идеални условия за начинаещи и напреднали скиори и сноубордисти. Можете да се възползвате от чудесните условия за забавление и релаксация на най-посещавания български ски курорт – Пампорово. Средната годишна температура е 8°C, снежното покритие се задържа над 150 дни, а слънцето грее примамливо около 270 дни в годината. Това природно разнообразие се допълва от пистите за ски бягане и биатлон, специално изграденото спортно стрелбище и ски училищата. Инсталирани са машини за изкуствен сняг, както и осветление за нощно каране.

От 2011 г. е изграден Pamporovo Fun Park. Броят на изградените скокове и уредите в парка не спира да расте. Увеличава се и популярността на организираните фрийстайл сесии и състезания.

ЛЕТЕН ТУРИЗЪМ
Родопите са истинско откритие за любителите на летния планински рекреационен туризъм. Ако и Вие сте сред тях, комплекс Падалото може да бъде Вашата отправна точка към най-разнообразни летни приключения – трекинг, яздене на кон, спелеология из пещерите в района или разходка по многобройните еко пътеки и маршрути, планинско колоездене. От 2012 г. курорт „Пампорово“ разполага с повече от 25 км трасета и маршрути за планинско колоездене. От комплекс Падалото лесно можете да стигнете до местността Изгрев и Момчил юнак, до връх Перелик и село Проглед, до град Смолян и връх Мургавец, до уникалните Орфееви скали и живописните форми на Триградското и Буйновското ждрело. Екопътеката “Каньонът на водопадите“ предлага незабравими гледки. За любителите билкари и гъбари всеки излет из околността се превръща в пълна кошница цветя, гъби и билки. Международният ЕТНО-ДЖАЗ фестивал “JULY JAZZ SMOLYAN” се провежда всяка година, като кулминацията е последната събота на месец юли, на връх Перелик, където джаз музиканти и свирят без специални ефекти и технически трикове.

ЛОВ И РИБОЛОВ
Географското положение и чудесното съчетание на море, реки, планини и платовидни полета е причината за голямото видово разнообразие на дивеч по българските земи. Тук ще откриете опитни водачи, които ще Ви запознаят с навиците на различните животни и ще Ви помогнат да се насладите на ловната тръпка. От най-голямата дивечовъдна станция в България – Кормисош, ще си тръгнете с елитни трофеи – от благороден елен, мечка или глиган Ако обичате спокойствието на риболова, в района има голям брой язовири и реки, които са богати на планинска пъстърва, бяла риба, шаран и костур. В региона са уловени доста от екземплярите влизащи в ТОП 10 за България.

НАЦИОНАЛНА КУХНЯ
Идвайки в Родопите, ще останете очаровани от родопското гостоприемство и чудесните местни ястия. Несравним с нищо, което сте опитвали досега, е вкусът на родопските гозби: на чевермето – изпечено на шиш агне, на пататника, на смилянския фасул, на клина (родопската баница), на качамака и сърмите. Пататникът е типично за Родопите картофено ястие, рецептата за което се предава от поколение на поколение. А щом сте в планината трябва да опитате и от разноцветните големи зърна на прочутия смилянски фасул. Искате ли да се докоснете до тайната на родопските столетници? Тогава отпийте глътка от мурсалския чай!


Пътеводител на ски комплекс Падалото

 
Продажба на луксозни апартаменти в Ски комплекс Падалото, Пампорово +359 (2) 491.11.90
За Фирмата
За Нас
Контакти
Партньорство с Нас
Обмяна на Линкове
Нашият Блог
Комплекс Падалото
Пътеводител
Галерия
Местоположение
Последвайте Ни
Facebook ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Twitter ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Copyright© 2009 НИВЕЛ ООД, Padaloto.com
 
Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото. Ако търсите да купите луксозен апартамент в близост до Пампорово то вие сте попаднали на точното място.
Комплекс Падалото е разположен на площ от 5 600 кв.м., с обща застроена площ от 7 188 кв.м. включваща четири отделни сгради. Комплексът е проектиран в традиционен българския стил. Ние продаваме двустайни апартаменти от 50 кв.м. до 65 кв.м. и тристайни апартаменти от 120 кв.м всеки. По желание на собствениците се предлагат услуги по управление на собствеността или пълно сътрудничество с избрана от собствениците агенция за отдаване на притежавания апартамент под наем. Ски комплекса Падалото разполага с СПА център и фитнес зала.