Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

Поверителност

Padaloto.com > Защита на личните данни
  Политика на Поверителност
 

Ние знаем че, сте загрижени за защита на личните си данни онлайн. В Padaloto.com се отнасяме към вашите лични данни с най висока степен на безопастност, сигурност и кофиденциалност.

Информацията която пазим за вас е вашето име, телефон за контакт с вас и вашият електронен адрес. Ние не предлагаме или продаваме тази информация на трети лица. 

Ако имате въпроси отностно тази декларация за поверителност пишете ни на имейл: info@padaloto.com


За Нивел ООД

 
Продажба на луксозни апартаменти в Ски комплекс Падалото, Пампорово +359 (2) 491.11.90
За Фирмата
За Нас
Контакти
Партньорство с Нас
Обмяна на Линкове
Нашият Блог
Комплекс Падалото
Пътеводител
Галерия
Местоположение
Последвайте Ни
Facebook ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Twitter ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Copyright© 2009 НИВЕЛ ООД, Padaloto.com
 
Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото. Ако търсите да купите луксозен апартамент в близост до Пампорово то вие сте попаднали на точното място.
Комплекс Падалото е разположен на площ от 5 600 кв.м., с обща застроена площ от 7 188 кв.м. включваща четири отделни сгради. Комплексът е проектиран в традиционен българския стил. Ние продаваме двустайни апартаменти от 50 кв.м. до 65 кв.м. и тристайни апартаменти от 120 кв.м всеки. По желание на собствениците се предлагат услуги по управление на собствеността или пълно сътрудничество с избрана от собствениците агенция за отдаване на притежавания апартамент под наем. Ски комплекса Падалото разполага с СПА център и фитнес зала.