Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
 

Продажба на Апартаменти

Padaloto.com > Често Задавани Въпроси
Често Задавани Въпроси
Въпроси
 
Отговори
Как да стартирам търсенето на имоти?
Разгледайте апартаментите в нашия уебсайт и когато изберете апартамент, който ви интересува, изпратете ни писмо със своите въпроси, като използвате линка "Контакти". Ако желаете да направите оглед, ще е необходимо да ни уведомите предварително. Ще се радваме да ви дадем съвет относно покупката на имот - ние сме тук, за да ви помогнем!
Как да организирам оглед на апартамента, който ме интересува?
Ако предварително ни уведомите за желанието си да видите избрания имот, ще уредим огледи, които да са съобразени с вашата програма. Не взимаме такса за оглед. Можем да ви помогнем и с настаняване в хотел.
Как да се подготвя за оглед?
Необходими ще са ви лични документи, както и известна сума в евро или кредитна карта, ако желаете да внесете депозит веднага. Разбира се, плащане на депозит можете да направите и на по-късен етап – това зависи изцяло от вас.
Как мога да резервирам имот?
Ще трябва да внесете депозит (обикновено около 10% от цената на имота или минимум 1 000 евро), които не се възстановяват.
Мога ли да приключа сделка, без да присъствам?
Да, ако сте заети и нямате възможност да пътувате за приключване на сделка, можете да дадете пълномощно на адвокат, който да ви представлява в деня на приключването на сделката. Това е често използвана практика в днешно време, поради голямата динамичност и заетост на клиентите ни. Представителството при приключване на сделка е част от обслужването, което предлагаме и не се таксува допълнително.
Как ще получа нотариалните си актове?
Можете да ги получите в наш офис или по пощата – това зависи изцяло от вашите изисквания. Обикновено нотариалните актове са готови няколко дни след приключването на сделката.
 
Продажба на луксозни апартаменти в Ски комплекс Падалото, Пампорово +359 (2) 491.11.90
За Фирмата
За Нас
Контакти
Партньорство с Нас
Обмяна на Линкове
Нашият Блог
Комплекс Падалото
Пътеводител
Галерия
Местоположение
Последвайте Ни
Facebook ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Twitter ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Copyright© 2009 НИВЕЛ ООД, Padaloto.com
 
Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото. Ако търсите да купите луксозен апартамент в близост до Пампорово то вие сте попаднали на точното място.
Комплекс Падалото е разположен на площ от 5 600 кв.м., с обща застроена площ от 7 188 кв.м. включваща четири отделни сгради. Комплексът е проектиран в традиционен българския стил. Ние продаваме двустайни апартаменти от 50 кв.м. до 65 кв.м. и тристайни апартаменти от 120 кв.м всеки. По желание на собствениците се предлагат услуги по управление на собствеността или пълно сътрудничество с избрана от собствениците агенция за отдаване на притежавания апартамент под наем. Ски комплекса Падалото разполага с СПА център и фитнес зала.