Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

Исторически Забележителности

Padaloto.com > Ски Комплекс Падалото
Исторически забележителности в Пампорово и ски комплекс Падалото

  Исторически Забележителности
 

ПЕРПЕРИКОН
Перперикон е археологически комплекс, разположен на около 12 кв.км. Състои се от четири основни части, представляващи съвършена композиция от новокаменната епоха. Според проучванията Перперикон е древно светилище на почитания от траките Бог-Слънце - Дионис. Намерените археологически находки, карат учени от цял свят да смятат, че именно това е легендарният храм, където Александър Македонски, а по- късно и първият римски император Август са получили предсказание, че ще завладеят света.

ТАТУЛ
На пръв поглед Татул е обикновено планинско селце сред острите планински върхове. Но на по-малко от километър от него се намира едно от най-значимите тракийски светилища в Родопите. В голямата скала на светилището, която наподобява пирамида, са издълбани две скални гробници, осем стъпала и ниша за поставяне на обредна плоча. Тук при залез слънце древните извършвали своите жертвоприношения. Светилището е представлявало и комплекс за наблюдение на движението на Слънцето. Това подсказва източната му част, която е издълбана във формата на своеобразен саркофаг, насочен към изгрева.


Природа в ски комплекс Падалото

 
Продажба на луксозни апартаменти в Ски комплекс Падалото, Пампорово +359 (2) 491.11.90
За Фирмата
За Нас
Контакти
Партньорство с Нас
Обмяна на Линкове
Нашият Блог
Комплекс Падалото
Пътеводител
Галерия
Местоположение
Последвайте Ни
Facebook ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Twitter ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Copyright© 2009 НИВЕЛ ООД, Padaloto.com
 
Продажба на Апартаменти в комплекс Падалото. Ако търсите да купите луксозен апартамент в близост до Пампорово то вие сте попаднали на точното място.
Комплекс Падалото е разположен на площ от 5 600 кв.м., с обща застроена площ от 7 188 кв.м. включваща четири отделни сгради. Комплексът е проектиран в традиционен българския стил. Ние продаваме двустайни апартаменти от 50 кв.м. до 65 кв.м. и тристайни апартаменти от 120 кв.м всеки. По желание на собствениците се предлагат услуги по управление на собствеността или пълно сътрудничество с избрана от собствениците агенция за отдаване на притежавания апартамент под наем. Ски комплекса Падалото разполага с СПА център и фитнес зала.